why does it always rain on me?


fuck!  var och traffade agenten idag.. det har blivit uppskjutet.. vi kan inte flytta in forrans en vecka efter vad som var bestamt.. aah helt lack blir man. satt dar en timme och forsokte komma fram till nagot. shaise.  ville bara borja storlipa, dar och da. shit, shit shit. 

hela dagen, helgen ar forstod.

skriver mer nar jag ar pa battre humor...


over and out.





yeehj

tuuuuuuuusan! hade precis skrivit klart mitt inlagg.. var pa stralande bra humor.. och sa vad hander? precis nar jag ska trycka pa sparaknappen, jo da, da saklart slutar internet att fungera.. irriterande!
well, well!

ar iallafall pa bra humor idag.. vet inte om det ar vanlig fredagsyra eller om det ar for att taaada.... vi har bestamt lagenhet.. och vi ska flytta in i borjan av nasta vecka! kanns sa bra att vi valde den i finsbury park! trippelyeehj!
imorgon blir det mote med kontraktsskrivning och allt sant dara.. vill bara flytta in nu, NU pa direkten!

ser fram emot nasta vecka.. jobbar bara tre dagar (tagit tva semesterdagar.. allt for att umgas mer med lillebror ;p)
och sa ska jag gora slingor i haret.. bokat tid tills pa torsdag formidag.. och sa klart.. flytten.. yeeehj!

Kanner for att shoppa.. men det far nog allt vanta ett tag.. iallfall tills nasta helg ;)
tror ni det gar att bestalla fran ellos i london? eller de levererar bara till sverige? finns ju massa fint dar!! orattvist!

maste skriva en liten lista till kara mamma med.. med saker som  jag vill ha fran sverige.
men mamma lite av grejerna har vi ju redan pratat om.. hoppas du inte glommer bort nagot! gifflar t.ex. =)
och pappas saft med ju... glom inte!!   =)

see yaa soooon!!

har nedan ar lite skor som jag inte hade tackat nej till... geee mig. please.




image50


i just want to come closer, is that alright?



Har haft en lang helg denna veckan.. tog en semesterdag i fredags, kande verkligen att jag behovde mer tid till att hitta lagenhet! Har haft 3 visningar i helgen.. och nu har vi da kommit till problemet dar man maste valja en lagenhet..

Den ena ligger i finsbury park (mitt favvoomrade?) och den andra ligger i palmers green (5 min, fran wood green)
vet verkligen inte vilken jag ska valja.. den i Fp ar mysig och den i PG ar valdigt stor och fin. + ar den sistnamnda billigare.. men fragan ar bara om jag vill bo i palmers green? jag vet i tusan! aaaaah.. hatar beslutsangest =(
men hur som helst kommer vi flytta in i nagon om en vecka..

Imorgon blir det jobb igen.. kanns jobbigt. Jag ska anda bort till heathrow (1,5h med tunnelbana fran mig)
huuvaligen. hoppas det blir kul.. annars ar det ju inte direkt vart det. aterstar att se! maste upp och leta efter mitt pass (maste man ha.. for sakerhetsskal) sjukt mkt regler dar! synd att man inte fa handla nagot i taxfreen.. jag som vill ha en victoria secret parfym... ge mig!

Nu ska jag ner till holloway en svang... men hoppas ni har det bra dar hemma!

och forresten mamma, jag vet att Rex ser lite farlig ut.. lovar, han ar lika snall som rocky! ;)
...... sandra, hoppas verkligen ni flyttar tillbaka.. vore roligare an nagot annat.
......lillebror, nu ar det inte manga dagar kvar! ;)
.......aet, nu sag du val Rex? =)



image49





pa battre humor


Hejsaaan!

Min helg blev inte riktigt som jag hade tankt mig..
pa lordagen bestamde jag och i:et oss for att aka till south end victoria. Det ligger cirka en timme utanfor london, med tag.. Vadret var tokfint sa vi beslot oss for att stanna dar en natt.. Vi hittade ett mysigt hotell precis vid stranden och med gangavstand fran shoppingcentret.. perfekt! Vi shoppade, var pa nojesfalt (guuuud. akte en karusell, typ som hangover.. cheeses. !!) sen var vi i massa olika spelhallar och sadar.... Pa sondagen blev det middag, lite mer shopping (kopte tva host/vinter kappor, yeeehj, lycka!!) sedan tog vi taget hem pa eftermiddagen.. en heeelt perfekt helg hade jag. aaaw! tror det var vad jag behovde!!


Borjar verkligen kanna panik over lagenhetsokandet.. vi maste ju flytta nasta vecka, shaise (som sandra skulle sagt!) vi maste typ soka som sma tokar denna veckan.. borde val inte vara nagra problem va? hope not!!

gud, va kul att du kommer till London igen, cicel! aaaaah! that made my day! raknar redan ner dagarna!

nu maste jag upp och laga lite lunch till imorgon, sen blir det dvdmys! men hoppas ni har det kalas hemma i (kalla?) sverige!


avslutar med lite bilder fran min helg.. och i:ets hund, Rex!



i just want to go home..


just nu kanns allt bara fel.. eller det har varit sadar i en vecka nu.. idag borjar det kanns lite battre igen.. tack och lov for det! men efter cecilia akte hem har jag fatt varsta hemlangtan.. da menar jag verkligen hemlangtan. alltsa jag overvagde nastan att flytta hem i slutet av denna manaden (da kontraktet pa lagenheten gar ut...) jag alskar verkligen london.. men gud sager jag bara.. jag blev sa van vid att se cecilia varje dag sa att nar hon akte hem visste jag inte vad jag skulle ta mig till =( sa jakla jobbigt! kanns som att det var evigheter sedan jag var hemma.. aven om det bara var tre manader... men som sagt sa borjar det slappa liiiite nu.. har val gratit alla tarar redan... finns nog inga kvar.. well... well.. sa ni vet... saknar er saaaa himla mkt, inte bara cecilia, utan allla er dar hemma.

idag ar det iallfall antligen fredag... harligt!! imorgon blir det shopping pa oxford street.. och forhoppningsvis langehetsspaning!!! sen pa sondag blir det mys med cc =)

sandra, shit vad sot eran katt var!! =) gar han bra ihop med tilda?
stefan hoppas du hade en skiiibra fodelsedag och jag saknar dig jattemkt!
M+P <3


image42

 



tisdag


aaah.. gud! bara tisdag idag! sa maste man jobba 3 dagar till! huvaligen! orka!
kom precis hem fran jobbbet idag.. var duktig och gick hem fran camden idag! det ni =) forsta gangen  jag gick pa tre manader... cheeses. jag har blivit valdsamt lat!

imorgon ar det brors fodelsedag! sager grattis redan idag, eftersom jag inte vet om jag kommer att blogga imorgon! grattis som tusan, stefan! hoppas du far en bra dag med mkt presenter ;) du far din presse nar du kommer hit!

traffade iets hund harom dagen! fy vilken sot liten hund! eller den ar inte jatteliten men mindre an rocky! aaah.. gillar egentligen inte pittbulls.. men alltsa, lovar, den ar sot! och sa satt den i mitt kna hela tiden.. jag bara smalte.. jag ar redan kar i den... aaaaw!  har verkligen saknat att ha en hund omkring mig.. sa det kanns aasbra!! =)
(bilder kommer snart!!)

neej.. blev ett kort inlagg har.. men maste kila upp och gora middag... farga haret och lite sadara!

hoppas ni har det superbra dar hemma i sweeeden!

kramar!

antligen fredag!


antligen fredag!! ikvall blir det bio!

och du.... nu, NU saknar jag dig cecilia!!


andra som ar saknade.. jonna, aet, ac, emil, mammsen, pappa, stefan, sebina, sandra och ch med flera..



denna bild dedikerar jag till sandra. vi korde en gettopose! (okej jag ser inte sa jakla getto ut... iknow! men jag tycker nog gettokidsen borde le mera!! ) men bara sa du vet sandra.. den ar till dig!



image41

06/09-07


nu borjar jag sakna cecilia som sjutton.. kom tillbaka, please! hoppas verkligen att det gar bra for dig i sthlm.. och att det inte kanns for knasigt att vara nanny ;) jag haller mina tummar och tar for dig!

det har varit helt sjukt mycket folk pa jobbet denna veckan, cheeses! bara for alla kidsen ska tillbaka till skolan och alla maste ju ha nya skor och vaskor med mera.. goosh! idag hade det lugnat ner sig dock vilket var skont.. annars trivs jag bra i camden.. men funtar pa att soka nytt jobb.. kan ju vara kul med nagot nytt.. right? vad ska jag jobba som? vad passar mig? jag har ingen aning och noll fantasi. i need your help.

sportscafe.. just det, det var riktigt lyckat faktiskt! kul att se manga fran oxfordstreets jd och sa var ju krisse ocksa med.. skoj, skoj, skoj. jag alskar verkligen musiken dar.. massa bra hela tiden. jag och krisse korde shotsrace.. det var ju inte helt fel ;) neej en lyckad kvall.. och du cecilia (du undrade ju hur det gick pa tisdagen..)  joojomen. sjukskrev mig pa tisdagen.. det var jag faktiskt vard.. =)

antligen friday imorgon! kanns skont som fan! sen har man tva dagars friihet! maste hitta lagenhet, snarast!! tror inte mimo blir valdigt glad om hon maste ha mig pa soffan i evigheter ... neeej maste skarpa mig!! kanske far bli helgens aktivitet... att hitta lagenhet!!

appropa ingenting ar jag jaaakligt sugen pa att shoppa!!!

jo.. ni undrade ju vad jag kopte till i:et.. det blev en adidastroja med dragkedja.. en vit/svart... en helt ny modell.. lite vintageaktig.. skitsnygg! =)

forresten jag tror jag har glomt att beratta att jag och cecilia var i bristol over en dag.. skitmysig stad! (som ni kan se pa bilderna langre ner...) sag sa hara gammaldags ut! mee like! cicel borde verkligen plugga dar!! =) vi shoppade, at och umgicks alltsa i bristol.. inte helt fel horrni!! ;)


och sa avslutar jag med massvis av bilder... harligt! =)


miss u all.... as always! massa karlek!













heartbroken..

da lamnade ciiicel finsbury park och london idag.. kanns hur trakigt som helst.. jag som hade vant mig vid att ha henne har.. jag har inte riktigt fattat att hon har akt.. men pa onsdag sa sitter jag nog dar pa mitt rum och torkar tararna! men ar verkligen glad att hon var pa besok! forgyllde min tillvaro!!

idag ar det ingen vanlig dag.. for det ar faktiskt i:ets fodelsedag! ;)
det ska firas pa sportscafe.. vi ska dit ikvall! far hoppas det blir skoj!
=)


hinner tyvarr inte skriva mera.. kopte tarta pa hemvagen sa maste upp och lamna den i kylen.. annars har vi en smalt chokladtarta!

men jag uppdaterar sooon! i promise. och va kul att du hittade till min blogg, sandra! jag saknar dig som tusiken! vill att du ska tillbaka till london.. men det har du inte planer pa eller? =( har du fortfarande samma nr som innan? annars maste jag ha ditt nya! och kalle.. trevligt att du kommenterade! jojomen.. jag ar fortfarande i london.. far val se hur lange jag stannar who knows! ;) vart ska du flytta da? du stannar kvar i hasslet eller?


take care!!!

xxxx

RSS 2.0